Live η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Live η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Δέκα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Λίγο νωρίτερα είχαν προσέλθει στη Μητρόπολη κατά σειρά άφιξης μέλη της κυβέρνησης, πρώην υπουργοί, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Από νωρίς το πρωί συνέρρευσε πλήθος κόσμου στην εκκλησία για το ύστατο χαίρε στον εκλιπόντα, ο οποίος κηδεύεται με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Το λαϊκό προσκύνημα στο οποίο εξετέθη η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε περίπου μετά τη μία το μεσημέρι, ενώ πολλοί πολίτες παραμένουν στον περίβολο της εκκλησίας. Το δικό τους χαιρετισμό έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τον εκλιπόντα πρωθυπουργό αποχαιρέτησε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε υπό τους ήχους των διαταγμάτων στα τιμητικά αγήματα που έχουν παραταχθεί έξω από το ναό και της στρατιωτικής μπάντας της φρουράς των Αθηνών.

Δείτε Live την εξόδιο ακολουθία:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter