Επανέφεραν τον Τσιόδρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Επανέφεραν τον Τσιόδρα μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Με τον Σωτήρη Τσιόδρα παρόντα πραγματοποιήθηκε η σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού, μετά το νέο ρεκόρ περιπτώσεων που καταγράφηκε την Τρίτη.

Η σημερινή ενημέρωση έλαβε χώρα υπό τη σκιά του νέου ρεκόρ κρουσμάτων (1259), καθώς «έσπασε» το φράγμα των 1000 περιπτώσεων. 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος εμφανίστηκε στην ενημέρωση χωρίς να έχει σημειώσεις, υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ότι τα πράγματα είναι χειρότερα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, τονίζοντας ότι «είναι η ώρα της συνείδησης», σε μία ακόμα νύξη προς την… ατομική ευθύνη. 

Παράλληλα, έκανε έκκληση για αποφυγή συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς «είναι ασφυκτικές οι συνθήκες», ενώ συμπλήρωσε πως «γίνεται τεράστια προσπάθεια από το υπουργείο για ιχνηλάτηση», γεγονός που φανερώνει ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πλέον από τον έλεγχο.

Αναφερόμενος στο πρώτο lockdown, ο Σωτήρης Τσιόδρας παραδέχθηκε ότι: «δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα», ενώ τόνισε πως η πιθανότητα νέου lockdown αποτελεί «την τελευταία των τελευταίων, επιλογή».

«Είμαστε σε συνεχή διαβούλευση με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να δούμε το τι θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα», τόνισε ο επικεφαλής της Επιτροπής. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter