Νέες κυβερνητικές επικλήσεις στην «ατομική ευθύνη» – Επιπλέον μέτρα στον Δήμο Ευρώτα

Νέες κυβερνητικές επικλήσεις στην «ατομική ευθύνη» – Επιπλέον μέτρα στον Δήμο Ευρώτα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε εκτός… συζήτησης την όποια αναφορά σε νέα μέτρα, σημειώνοντας ότι «πρέπει να εφαρμόζονται όσα έχουν ληφθεί», κάνοντας ξανά αναφορές περί ατομικής ευθύνης, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό νέων κρουσμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης αναφέρθηκε στην αύξηση των νέων κρουσμάτων (416 την Τρίτη) αλλά και διασωληνωμένων στις ΜΕΘ (79), τονίζοντας ότι η Αττική παραμένει στο επίκεντρο, καθώς το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 240 κρούσματα στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι ο πλανήτης βρίσκεται αντιμέτωπος με το δεύτερο κύμα πανδημίας, κάνοντας εκ νέου τη σύγκριση δεδομένων που επικρατούν στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Το ζήτημα δεν είναι να μιλάμε συνεχώς για νέα μέτρα, αλλά να εφαρμόζονται αυτά που έχουν ληφθεί», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας ξανά λόγο για την «ατομική ευθύνη» αλλά και για το γεγονός πως η μάχη κατά του κορονοϊού είναι «υπόθεση όλων».

Μέτρα για τον Δήμο Ευρώτα

Λόγω του εντοπισμού 39 κρουσμάτων κορονοϊού σε τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε εργάτες γης στον Δήμο Ευρώτα Λακωνίας, αποφασίστηκε η λήψη των εξής μέτρων

Αποχή των εργατών γης από τις εργασίες τους και απομόνωση έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ για τον εντοπισμό τυχόν νέων περιστατικών

Υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού Έλεγχος των μετακινήσεων εργατών γης από και προς τον Δήμο Ευρώτα

Για τους κατοίκους του Δήμου αποφασίστηκε:

Η διεξαγωγή τεστ για όλους όσοι ήρθαν σε επαφή με τις ομάδες αυτές των εργατών γης

Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter