Τσίπρας: Δεν πάει άλλο με αυτούς που μας κυβερνούν και συρρικνώνουν τη Δημοκρατία

Τσίπρας: Δεν πάει άλλο με αυτούς που μας κυβερνούν και συρρικνώνουν τη Δημοκρατία

«Έχουμε σήμερα μια κυβέρνηση που κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση με όσα υποσχέθηκε. Προσπαθεί να γυρίσει την Ελλάδα σε εκείνο το παρελθόν που μας οδήγησε στην πρόσφατη αυτή τραγωδία», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κ.Ο του κόμματος.

Παραδώσαμε 37 δισεκατομμύρια στα δημόσια ταμεία. Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση άφησε μια ικανή παρακαταθήκη. Είμαστε περήφανοι για όσα παραδώσαμε πριν ένα χρόνο», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης: «Έχουμε σήμερα μια κυβέρνηση που κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση με όσα υποσχέθηκε. Προσπαθεί να γυρίσει την Ελλάδα σε εκείνο το παρελθόν που μας οδήγησε στην πρόσφατη αυτή τραγωδία. Πόσα πολλά μέσα σε πόσο λίγο χρόνο βαρύνουν τον κ. Μητσοτάκη μαζί με τους “άριστους” συνεργάτες του. Δεν πάει άλλο με αυτούς που μας κυβερνούν. Διαλύουν την οικονομία, την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία»

«Ποτέ άλλοτε με εξαίρεση τα χρόνια της χούντας δεν υπήρξε τέτοιο χάσμα ανάμεσα στην αλήθεια και στην εικόνα της μαζικής προπαγάνδας. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα ο πολίτης που ζει ένα καθημερινό δράμα, υποχρεώνεται να παρακολουθεί το βράδυ στις ειδήσεις την εικονική του ευτυχία».

«Δεν πάει άλλο με αυτούς που συρρικνώνουν τη Δημοκρατία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «είμαστε με την Αριστερά που δεν ξέμαθε να παλεύει, αλλά δεν ξέμαθε να παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό. Στο λαό ακουμπάμε, τον λαό εμπιστευόμαστε, από τον λαό αντλούμε δυνάμεις, με τον λαό βρίσκουμε τις απαντήσεις στο τικαι στο πως μιας σύγχρονης δημοκρατικής Ελλάδας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/636437740299267/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter