Τσίπρας: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Μητσοτάκης, να ορίσει ημερομηνία εκλογών (Video)

Τσίπρας: Παράγοντας πολιτικής αστάθειας ο Μητσοτάκης, να ορίσει ημερομηνία εκλογών (Video)

Η προκήρυξη εκλογών αποτελεί την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για την οικονομία και τη χώρα, επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο συνέδριο της Ναυτεμπορικής με θέμα «Ελληνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε βολές κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον παράγοντα πολιτικής αστάθειας, σημειώνοντας ότι έχει πολιτική ημερομηνία λήξης.

«Η σήμερα είναι μια ανάγκη για να επανέλθουμε στη θεσμική ομαλότητα και την αποκατάσταση του κράτους δικαίου, μετά από όσα έχουν συμβεί», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα άδικη, χρειάζεται δίκαιη διανομή πλούτου και εισοδήματος», διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η χώρα «έχει ανάγκη από ασφάλεια και δικαιοσύνη παντού».

Όσον αφορά την οικονομία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως είναι απαραίτητη η ρύθμιση χρεών σε 120 δόσεις και με κούρεμα οφειλών, διότι «η μισή Ελλάδα χρωστάει», ενώ χαρακτήρισε ως «γέννημα θρέμμα Μητσοτάκη» τα φαινόμενα αισχροκέρδειας.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί τις τράπεζες να μην δίνουν ρευστότητα αλλά να έχουν κέρδη 1 δις η καθεμία από τις αυξήσεις στα επιτόκια χορηγήσεων», σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter