Κασσελάκης: «Θα ξεπεράσουμε το 17% στις ευρωεκλογές» – Τι είπε για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Κασσελάκης: «Θα ξεπεράσουμε το 17% στις ευρωεκλογές» – Τι είπε για το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κασσελάκης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προσπάθειες συγκάλυψης όσον αφορά την τραγωδία των Τεμπών, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ευρωεκλογών, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στο Συνέδριο του κόμματος.

 

 

Για το έγκλημα των Τεμπών, τόνισε ότι «έπρεπε να γίνει προανακριτική για να δούμε τις ποινικές ευθύνες. Για ποιον λόγο το «τζάκι» Μητσοτάκη προστατεύει το «τζακι» Καραμανλή». Συμπλήρωσε ότι «παροτρύνω όλους τους γονείς να πάρουν βουλευτή της Περιφέρειάς τους και να ζητήσουν προανακριτική για τον Καραμανλή. Παίζονται πολλά συμφέροντα στον σιδηρόδρομο. Εξαιτίας των συμφερόντων αυτών γίνεται η συγκάλυψη αυτή. Βρέθηκαν οστά των θυμάτων 10 μήνες μετά. Οι συγγενείς έχουν απέναντί τους ένα κράτος ατιμωρησίας».

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και μετά άλλος υπουργός του να λέει ότι λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κανείς δεν την έχει αναλάβει», τόνισε.

Σε ερώτηση για το πανό που αναρτήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «θα παραμείνει εκεί όσο πρέπει και θα ανεβαίνει κάθε χρόνο».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την πίστη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το 17%. «Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις ευρωεκλογές να κάνουν αίτηση στον iSyriza. Έχω στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα βαθιά κοινωνικό κόμμα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει εναλλακτική λύση».

«Δεν γεννήθηκα για να κυβερνήσω τη χώρα όπως ο κ. Μητσοτάκης. Στόχος μας να αφήσουμε μία παρακαταθήκη», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Δεν ήταν ποτέ πίσω από τον Κασσελάκη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν με βοήθησε. Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο πολλές φορές. Μου έχει πει ότι θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία, αλλά εγώ θα αποφασίζω».

«Όλο αυτό είναι στο παρελθόν. Εκεί είναι και το συνέδριο. Δεν σχολιάζω. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχει έρθει στο συνέδριο. Δεν ενοχλήθηκα. Δεν το περίμενα. Είμαι σκληρό καρύδι. Έχω έναν σκοπό, να υπηρετήσω την κοινωνία. Αναμένω τα πάντα. Είμαι έτοιμος», σημείωσε για την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα πριν το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το ερωτηματολόγιο και τα όσα γράφτηκαν περί πιθανής αλλαγής ονόματος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Κάναμε ερώτηση. Αρκετός κόσμος αναρωτιέται. Δεν θέλω να αλλάξει το όνομα. Είμαι υπερήφανος για το όνομα. Ο νέος πρόεδρος πρέπει να δίνει φωνή στα μέλη».

«Όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει», απάντησε στην ερώτηση για το εάν αισθάνεται πρόεδρος υπό διορία.

Για τη στράτευσή του: «Θα μείνω 15 μέρες. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Θα επέστρεφα και νωρίτερα στη χώρα αν δεν υπήρχε οικογενειοκρατία. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε ένα μεγάλο κύμα αποδήμων. Θα ήθελα να μειωθεί ο πληθυσμός στην Αθήνα και να δημιουργήσουμε μικρά campus. Δε θα ζητήσω προνομιακή μεταχείριση. Δεν θα ζητήσω τίποτα. Δεν θα αποφασίσω εγώ για την καθημερινότητα μου. Ό,τι μου πουν θα κάνω».

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: Θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όσο κι αν «μπαζώνει» η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις έρευνες για Predator και Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter