Τσίμπα μία… ευκαιρία: Ο Μητσοτάκης και η προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών (Video)

Τσίμπα μία… ευκαιρία: Ο Μητσοτάκης και η προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών (Video)

Να… τσιμπήσουν την ευκαιρία καλεί τους νέους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να σπεύσουν να εμβολιαστούν παρέχοντας μία προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Η pre-paid card που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη «στοχεύει» ξεκάθαρα την ηλικιακή ομάδα 18-25, οι σημερινοί νέοι, οι οποίοι έχουν δείξει την αποστροφή τους προς τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα κάτι που έχει αποτυπωθεί και δημοσκοπικά.

Freedom Pass

«Ύστερα από 16 μήνες αναμέτρησης με τον κορονοϊό η χώρα δείχνει να κερδίζει τη μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης ξεκινώντας την παρουσίαση. «Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε το ΕΣΥ, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις, ένα πολύπλευρο πρόγραμμα ύψους 40 δισ. ευρώ. Έχει έλθει η ώρα η πολιτεία να επιβραβεύσει μία ηλικιακή ομάδα που επλήγη από τον κορονοϊό. Αναφέρομαι στους νέους 18 – 25 ετών, που είναι 940.000» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Από σήμερα ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση εμβολιασμού θα αποκτούν μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ για ταξίδια και για πολιτιστικά δρώμενα».

H «Κάρτα Ελευθερίας» ή αλλιώς Freedom Pass, θα είναι διαθέσιμη το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου μέσα από το gov.gr ο ενδιαφερόμενος θα κάνει αίτηση και η κάρτα θα αποθηκεύεται στην ψηφιακή μορφή στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού και θα μπορεί να χρησιμοποιείται για συγκεκριμένα πράγματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter