Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

«Live σύμπραξη στην Κρήτη»

Δημήτρης Κανελλόπουλος, Σώζος Λυμπερόπουλος, Αδα Σεραϊδάρη, Γιώργος Γιαννόπουλος και Ηλίας Νούσης

...Από τους Domenica και τους Πυξ Λαξ, της εποχής της «Άγονης πλήξης μιας ζωής δίχως έρωτα» και των «Άχρηστων ρολογιών», στο σημέρα του «Δε θέλεις τίποτα να νιώσεις» του Σώζου και της δυναμικής επιστροφής του Δημήτρη με το «Κορίτσι λείπει», που αποτελεί και τον προάγγελο του νέου album του frontman των Domenica!

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, ο δυναμικός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής των Domenica, ενώνει τη φωνή και την ενέργεια του, με εκείνη της Άδας Σεραϊδάρη, που συνυπήρξαν στο αγαπημένο σε όλους μας συγκρότημα, συναντώντας τις ερμηνείες και το ταλέντο του χαρισματικού τραγουδοποιού Σώζου Λυμπερόπουλου, επικουρούμενοι από τη μαεστρική δεξιοτεχνία του Γιώργου Γιαννόπουλου στα τύμπανα, της ιστορικής μπάντας των Πυξ Λαξ και του Ηλία Νούση στα πλήκτρα.

Τρεις μοναδικές παραστάσεις στον Άγιο Νικόλαο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, μια ξεχωριστή σύμπραξη αγαπημένων μελωδιών, εικόνων και συναισθημάτων, μνήμης και ανανέωσης..!

Παρασκευή 7 Απριλίου, Πολυχώρος Περίπου, Άγιος Νικόλαος, Ώρα έναρξης: 22:00

Σάββατο 8 Απριλίου, Οδός Ονείρων, Χανιά, Ώρα έναρξης: 22:00

Κυριακή 9 Απριλίου, Ηνωμένα Βουστάσια, Ρέθυμνο, Ώρα έναρξης: 21:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

• 28410 24876, Πολυχώρος Περίπου, 28ης Οκτωβρίου 25, Άγιος Νικόλαος

• 6944 155252, Music Bar Οδός Ονείρων, Ά Πάροδος Νικηφόρου Επισκόπου 6-8, Χανιά

• 28310 54758, Cafe Ηνωμένα Βουστάσια, Κεφαλογιάννηδων 20, Ρέθυμνο

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.