«Live your myth in Greece»
Η «μεγαλειότατη» πάτησε Ελλάδα και ξεκίνησε αμέσως τη «διπλωματία» σε γκαλά, πάρτι και μπουζούκια.

Έφτασε η Κίμπερλι, έφτασε η Κίμπερλι. Η «μεγαλειότατη» πάτησε Ελλάδα και ξεκίνησε αμέσως τη «διπλωματία» σε γκαλά, πάρτι και μπουζούκια. Παρά το αυστηρό face control που έθεσαν οι νέοι Έλληνες φίλοι της – που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αμερικανική πρεσβεία και ενδεχομένως ούτε αγγλικά να γνωρίζουν καν – κατάφεραν κάποιοι υπουργοί και βουλευτές να σταθούν για ένα δευτερόλεπτο δίπλα της και να βγάλουν τη φωτογραφία που τόσο ήθελαν να αναρτήσουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Μπράβο τους. Και η ανιψιά μου έβγαλε τις προάλλες με έναν τράπερ που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, αλλά η ίδια χαίρεται. Θα καταλάβει αργότερα, όταν μεγαλώσει. Οι βουλευτές και οι υπουργοί πάλι όχι. Η Κίμπερλι έχει, βλέπετε, σφραγίδα Τραμπ.
Μετα τον Τζωρτζ……..η Κιμπερλι !!!!
Η παγκοσμια ακτινοβολια του Κυριακου μας αντανακλαται στα προσωπα που μας στελνουν οι Αμερικανοι. pic.twitter.com/nu9qlZIpXu— Λεμουριος (@blackmore_r) November 3, 2025
* Η βραδιά στον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είχε εξαιρετικές σχέσεις – υπενθυμίζουμε – και με τον προκάτοχό της, Τζορτζ Τσούνη, ήταν μια βραδιά κιτς που αρκετούς έκανε να ντρέπονται. Μεταξύ αυτών και εγώ. Σίγουρα όχι η Κίμπερλι, η οποία διασκέδασε βλέποντας τους «ιθαγενείς» να προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της για μία selfie.
Πώς το έλεγε η καμπάνια του ΕΟΤ; «Live your myth in Greece».
Αυτό θα ‘χουμε τώρα?
” Σε ποια μπουζούκια πήγε χθές η Κίμπερλι”?— Santa Κατινα (@Santa19022544) November 3, 2025
* Άντε τώρα να είσαι στέλεχος της CIA και να πάρεις μετάθεση από τις ΗΠΑ στην Αθήνα, για την προσωπική φύλαξη της Κίμπερλι και να πρέπει να πηγαίνεις από τα μπουζούκια στα κομμωτήρια κι από τα γκαλά στα νυχάδικα. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.
Αυτή, καθίστε να δείτε, θα ξανανοίξει τα μπουζουξίδικα και τις καθημερινές.
Μέσος δεξιός: – η Κίμπερλι μπορεί να μιλάει απευθείας με τον Τραμπ στο τηλέφωνο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας.
Η Κίμπερλι στα νέα της καθήκοντα ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα: pic.twitter.com/LtOoFEudLV
— To_pouli_tou_Rouli (@To_pouli_tou_Ro) November 3, 2025
* Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί που φωνάζουν για αριστεία και αξιοκρατία, το βούλωσαν τώρα με την Κίμπερλι. Λέτε να πιστεύουν ότι έχει βαρύ βιογραφικό στη διπλωματία;
Όχι, δεν είναι ηλίθιοι. Υποκριτές είναι.
Κίμπερλι❤️
αγάπη μου μη μασάς. Σε ζηλεύουν!
Συνέχισε το δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοι σου, που πολέμησαν τον κουμουνισμό στη Νορμανδία.pic.twitter.com/HBY0LNdFRx— Gaius Baltar 🇫🇯🇰🇮 (@DTsiganis) November 3, 2025
* Μην κοροϊδευόμαστε. Ούτε ο Τσούνης, ούτε η Κίμπερλι, τώρα, είχαν πριν έρθουν στη χώρα μας καμία διπλωματική εμπειρία. Ο μεν πρώτος είχε απλά μακροχρόνια φιλική σχέση με τον Τζο Μπάιντεν, ενώ η Κίμπερλι είχε σχέση με τον Τραμπ Τζούνιορ. Αυτές ήταν οι «δεξιότητες» στα βιογραφικά τους που τους χάρισαν το εισιτήριο για την Αθήνα.
Ανάλυση: Τι σημαίνει η διαδοχή Τζόρτζ Τσούνη από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Ότι το αμερικανικό ενδιαφέρον στην περιοχή, μετατοπίζεται από τις χασαποταβέρνες στα σκυλάδικα
— Boltzmann Brain (@bolltzmann) November 2, 2025
* Θα μπορούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, να διορίσει υπουργό Εξωτερικών τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δεν θα ήταν ο πρώτος εξωκοινοβουλευτικός και μάλλον ούτε και ο τελευταίος. Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι καλύτερος από τον Γεραπετρίτη.
παίρνω Αργυρό και ρωτάω
“έχουμε κάνα νέο για 12 μίλια;”μου το κλείνει…
— Christos Xanthakis (@ChristosXanthak) November 2, 2025
* «Δεν υπάρχει ζήτημα άβατου. Στην περιοχή γίνονται συχνά έλεγχοι, γίνονται κατ’ οίκον έλεγχοι», είπε ο Παύλος Μαρινάκης για το μακελειό στα Βορίζια. Γελάνε και τα κρι κρι της Κρήτης. Δύο άτομα έπεσαν νεκρά, άλλοι 15 τραυματίστηκαν, έπεσαν πάνω από 2.000 σφαίρες, ολόκληρο το χωριό τρέμει, έκλεισαν τέσσερα σχολεία, αλλά δεν υπάρχει άβατο.
Αυτά συμβαίνουν…
* Οι αστυνομικοί φοβούνται και δικαίως φοβούνται. Όχι όπως στα Εξάρχεια που έχουν το θράσος να χτυπούν θαμώνα με τεχνητό μέλος, έτσι για να γουστάρουν.
Έφτασαν να χτυπάνε άνθρωπο ΑΜΕΑ με ένα πόδι
ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;
pic.twitter.com/lyWlBXPFqa— Gina Tzak (@GinaTzak) November 1, 2025
Η ΝΤΑΜΑ




















