Λίζα Δουκακάρου: «Το MEGA ήταν οικογένεια, το βράδυ που έπεσε το μαύρο δεν κοιμήθηκα» (Video)

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά από χρόνια έκανε η Λίζα Δουκακάρου χθες Τέταρτη, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια πέρα από το χαμό του άνδρα της, μίλησε και για τη χρυσή περίοδο της ιδιωτικής τηλεόρασης, ενώ αναφέρθηκε και στο «μαύρο» του MEGA.

«Το Mega ήταν οικογένεια»

«Το MEGA ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι ήταν πολλά χρόνια εκεί, δεν ήταν μια επιχείριση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες, που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν, δεθήκαμε. Το ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείριση. Η αλήθεια είναι ότι είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια. Όλο αυτό αρχικά μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη, πολλά συναισθήματα», ανέφερε η Λίζα Δουκακάρου σχετικά με το MEGA.

«Την ημέρα που έπεσε το μαύρο δεν κοιμήθηκα»

Αναφερόμενη στην ημέρα που έπεσε το «μαύρο» στο κανάλι η ίδια αποκάλυψε πως αν και δεν βρισκόταν στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να κοιμηθεί.

«Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα. Είχαμε και διαφορά ώρας και είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς – δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ – για να δω εκείνη τη στιγμή. Επειδή δεν το πίστευα. Από την άλλη αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει».

Για το αν θυμάται ποια ήταν η τελευταία της παρουσίαση στο κανάλι η ίδια είπε: «Η τελευταία μου παρουσίαση στο MEGA ήταν η ανακοίνωση των εργαζομένων. Ήταν μια ανακοίνωση που είχαμε συμφωνήσει στην αίθουσα σύνταξης όλοι οι εργαζόμενοι ότι θέλαμε να πούμε πέντε πράγματα και να εισακουστούν και καθίσαμε και γράψαμε κάποια πράγματα και ανέβηκα και τα εκφώνησα στην κάμερα. Πάρα πολύ άσχημες στιγμές», θυμάται η δημοσιογράφος, η οποία φέρνει στο μυαλό της και τα πρώτα μηνύματα πως υπήρχε πρόβλημα στο κανάλι, αλλά και την φθορά που ακολούθησε με αντικρουόμενες πληροφορίες γύρω από την τύχη που θα έχει το MEGA:

«Για να είμαι ειλικρινής υπήρχε μια δυσπιστία. Ακούγονταν πράγματα και θετικά και αρνητικά. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε γιατί όταν προσπαθούσαμε να το εκλογικεύσουμε και να το μεταφέρουμε, ακόμα και εγώ που έβαζα τη λογική μπροστά, όταν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε έχω αυτή την πληροφορία – άλλοι με αθώα διάθεση, άλλοι εσκεμμένα – ήταν και το ψυχολογικό, που ήταν πολύ σκληρό. Όλη αυτή η φθορά ανάμεσα στους ανθρώπους δημιουργεί μια κατάσταση που είναι εξίσου επώδυνη, βαριά και πάρα πολύ άσχημη. Τόσο, όσο και το κλείσιμο του καναλιού. Το οικονομικό κομμάτι, ήταν άλλο ένα μείον. Υπήρχαν στιγμές και συνάδελφοι που ήταν στο απόλυτο μηδέν. Εκεί είχες μια άλλη πραγματικότητα που έτρεχε παράλληλα με τη δική σου και των υπολοίπων. Πολλές καταστάσεις.»

«Μου λείπει πολύ η τηλεόραση»

Η ίδια παραδέχτηκε επίσης πως της λείπει η τηλεόραση.  «Η τηλεόραση μου λείπει πολύ γιατί εγώ μέσα σε αυτό μεγάλωσα. Μπήκα φοιτήτρια και μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε αυτό. Συνεπώς είναι ένας χώρος πολύ οικείος γα μένα και μου δημιουργούσε και μια πλατφόρμα ασφάλειας οπότε ήταν ένα άλλο κομμάτι που έφυγε από τη ζωή μου. Ήταν ένα κομμάτι που ήξερα πάρα πολύ καλά. Μου λείπουν οι συνάδελφοί μου, ο τρόπος που δουλεύαμε κι ο τρόπος που λειτουργούσαμε” παραδέχθηκε.

Τόνισε ωστόσο ότι «στην τηλεόραση βλέπω μόνο ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές». 

https://www.youtube.com/watch?v=3RoWHznyzIE

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader