ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ζητάμε να σταματήσει η στοχοποίηση της Άννας

ΛΟΑΤΚΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ζητάμε να σταματήσει η στοχοποίηση της Άννας

Η ΛΟΑΤΚΙ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει την τρανσφοβική στοχοποίηση από διάφορες ιστοσελίδες μιας παρατηρήτριας του συνεδρίου του κόμματος, όταν εκείνη διατύπωσε ορισμένα άστοχα, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, σχόλια κατά του ΚΙΝΑΛ

Να ρίξει τους τόνους γύρω από το ζήτημα που έχει προκύψει με τη στοχοποίηση τρανς κοπέλας, τα σχόλια της οποίας κατά τη διάρκεια θεματικής συζήτησης στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έγιναν αντικείμενο στοχοποίησης σε βάρος της, τόσο από το ΚΙΝΑΛ, που έσπευσε να κινήσει το θέμα, όσο και από διάφορα σάιτ, θέλει με ανακοίνωσή της η ΛΟΑΤΚΙ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η συντρόφισσα και τρανς αγωνίστρια Άννα είχε το θάρρος να ανακαλέσει μια συγκεκριμένη άστοχη αναφορά που διατύπωσε σε ένα workshop στα πλαίσια του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ως ΛΟΑΤΚΙ+ ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό της Άννας και ζητάμε να την αφήσουν ήσυχη. Είναι άδικο και κακοποιητικό να συνεχίζεται η, έτσι κι αλλιώς, απαράδεκτη στοχοποίησή της ως τρανς γυναίκα.

Ασφαλώς είμαστε στο πλευρό και όλων των τρανς ανθρώπων -χωρίς εξαιρέσεις-, που εδώ και δεκαετίες υφίστανται διακρίσεις, βία και απόλυτο κοινωνικό αποκλεισμό.

Παλεύουμε μαζί με την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα ενάντια στην τρανσφοβία στην ελληνική κοινωνία.

Τέλος, λάθη μπορούν να γίνονται –και αυτό μπορεί να αφορά και εμάς-, αλλά όλα μας χρειάζεται να έχουμε τη γενναιοδωρία να τα αναγνωρίζουμε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter