«Λοβερδιές»

«Λοβερδιές»

Δεν λέει να κοπάσει στη Βουλή η «γαλάζια» γκρίνια για τη διατήρηση της χωματερής στη Φυλή. Τα εσωκομματικά μαχαιρώματα καλά κρατούν και στοχεύουν όχι μόνο τον υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη αλλά και τον γενικό γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, ο οποίος είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

Φωτιά στα τόπια έβαλε τώρα ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τρεις αρμόδιους υπουργούς (Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Ανάπτυξης) για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, ζητώντας να κλείσει ο ΧΥΤΑ, όπως απαιτούν οι κάτοικοι και οι φορείς της δυτικής Αττικής. Μια ουσιώδης λεπτομέρεια: ο Γ. Λοβέρδος είναι βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, όχι της δυτικής Αττικής…

Σφυράει τη «σπυριάρα»

Από την πολιτική στα παρκέ του μπάσκετ. Ο λόγος για τον Νίκο Μηλαπίδη ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στους πολιτικούς διαδρόμους το 2015, όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφάσισε να του αναθέσει τη διεύθυνση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού. Τώρα που το Ποτάμι ολοκλήρωσε τον βίο του ο Ν. Μηλαπίδης αφοσιώθηκε στη μεγάλη του αγάπη, που είναι το μπάσκετ και η περίφημη «σπυριάρα» μπάλα. Ενεργοποιήθηκε ως διαιτητής, πέρασε από τις μικρές κατηγορίες και πριν από λίγες μέρες σφύριξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα σαλόνια της Α1!

Το ντου στην ΕΠΟ

Μια και είμαστε στα γήπεδα, να σας αποκαλύψει ο Doctor αυτό που δεν γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες, τα αθλητικά ραδιόφωνα και οι ιστοσελίδες: τι γύρευε η Οικονομική Αστυνομία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το ντου που έκανε την Πέμπτη.

Ο Doctor έχει μάτια παντού όταν είναι για παρασκήνιο και έμαθε ότι οι αστυνομικοί αναζητούσαν επισταμένως δύο συμβάσεις εργασίας! Η μία ήταν του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας Αγγελου Αναστασιάδη – η Παναγία να τον έχει καλά και να τον προστατεύει.

Η δεύτερη σύμβαση ήταν ενός πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ ο οποίος αποχώρησε παίρνοντας εφάπαξ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Ο υπάλληλος αυτός συνεχίζει να ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ και λέγεται ότι έχει σχέσεις με συγκεκριμένο ιδιοκτήτη ΠΑΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter