Lockdown: «Ξεκλειδώνουν» οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις – Προς κατάργηση και τα SMS

Lockdown: «Ξεκλειδώνουν» οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις – Προς κατάργηση και τα SMS

Προς Τετάρτη απόγευμα υπολογίζονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα επόμενα βήματα και το άνοιγμα περισσότερων δραστηριοτήτων. Οι ειδικοί προειδοποιούν πως δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας όπως μάσκα και αποστάσεις.

Όλα δείχνουν πως η άρση των περιορισμών θα έρθει μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Μαΐου, 24 ώρες πριν το επίσημο άνοιγμα του τουρισμού. Τα τελευταία δεδομένα συντείνουν στο ότι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί μείωση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας, άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων και πιθανότατα τέλος του SMS.

Συγκεκριμένα, από τις 5 το πρωί της Παρασκευής το περιβόητο SMS που συνοδεύει τους πολίτες τους τελευταίους μήνες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, τόσο για το 13033 όσο και για το 13032.

Ταυτόχρονα το ωράριο κυκλοφορίας αναμένεται να παραταθεί μετά τις 23:00 κατά μία ή και κατά δύο ώρες. Μάλιστα, στόχος είναι να καταργηθεί εντελώς έως το τέλος του μήνα. Παράλληλα, αναμένεται η παράταση και του ωραρίου λειτουργίας της εστίασης, εναρμονισμένη με το νέο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής αναμένεται να ξεκλειδώσουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις με σύσταση της κυβέρνησης της κυβέρνησης προς τους μη εμβολιασμένους πολίτες να προηγείται τεστ, εάν θέλουν να μετακινηθούν σε άλλο νομό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter