Λογόκριναν τον Δημήτρη Μητσοτάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα

Λογόκριναν τον Δημήτρη Μητσοτάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα
Πηγή φωτό: Facebook

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μέσα από το προφίλ του ο Δημήτρης Μητσοτάκης στην οποία αναφέρει πως Το Πρώτο Πρόγραμμα τον λογόκρινε, σχετικά με την αυριανή συναυλία ειρήνης.

Ο τραγουδοποιός ήταν καλεσμένος να μιλήσει τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Μπίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης. Λίγο, πριν ξεκινήσει η διαδικασία τον ενημέρωσαν πως η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο Άρης Τόλιος, αποφάσισε πως δεν θα γίνει η συνέντευξη, εξαιτίας της απάντησης του Δημήτρη Μητσοτάκη στην απαράδεκτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση

«Σήμερα 28.3 του σωτηρίου έτους 2022 ήμουν καλεσμένος να μιλήσω τηλεφωνικά στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ , στην εκπομπή των Βραδέλη-Πίκουλα για την αυριανή συναυλία ειρήνης κατά της Ρωσικής εισβολής και του πολέμου. Λίγο πριν να βγω στο τηλέφωνο με ενημέρωσαν ότι η διεύθυνση, και συγκεκριμένα ο κύριος Άρης Τόλιος, αποφάσισε να με κόψει μετά το θέμα που έχει προκύψει με το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και την έμμετρη απάντησή μου. Κάθε σχόλιο περισσεύει».

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio άμεση ήταν η απάντηση της ΕΡΤ στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Μητσοτάκη.

Η διεύθυνση της ΕΡΤ τονίζει πως ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με τον τραγουδοποιό ο οποίος, μάλιστα, στο παρελθόν έχει φιλοξενηθεί σε εκπομπές της, όπως το «Μουσικό Κουτί». Οι εξηγήσεις που δίνουν ακουμπούν περισσότερο στο διαδικαστικό κομμάτι και όχι στα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά, με τις αντιδράσεις για τη συναυλία ειρήνης.

Η ανακοίνωση, όπως, δημοσιεύτηκε στο e-tetRadio

«Από το Πρώτο Πρόγραμμα υπογραμμίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη ο οποίος άλλωστε συμμετέχει στη συναυλία υποστήριξης για την Ουκρανία που διοργανώνει η ΕΡΤ και το «Μουσικό Κουτί» στις 4 Απριλίου.

Υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Μητσοτάκης είχε κληθεί να παρέμβει στην ραδιοφωνική εκπομπή των Βραδέλη – Πίκουλα την περασμένη Τετάρτη 23 Μαρτίου ή την Περασμένη Πέμπτη 24 Μαρτίου αλλά ο ίδιος είχε ενημερώσει ότι δεν μπορούσε. Έτσι το ραδιοφωνικό ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου, αλλά λόγω αυξημένης επικαιρότητας δεν στάθηκε δυνατόν να γίνει. Αντί αυτού αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής προτάθηκε στον καλλιτέχνη να ανανεωθεί το ραντεβού για αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου».

Θεωρούν λοιπόν από την ΕΡΤ ότι «δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter