Λονδίνο: 12 συλλήψεις υπόπτων

Λονδίνο: 12 συλλήψεις υπόπτων

Η αστυνομία έκανε 12 συλλήψεις σήμερα στο ανατολικό Λονδίνο σε σχέση με τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και 48 τραυματίστηκαν, αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε η αστυνομία του Λονδίνου.

«Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα το πρωί 12 ανθρώπους στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την περιοχή Μπόροου Μάρκετ. Οι έρευνες συνεχίζονται σε διευθύνσεις στο Μπάρκινγκ», αναφέρεται στη δήλωση.

Νωρίτερα φωτογράφος του Ρόιτερς είχε δει γυναίκες με καλυμμένα τα κεφάλια τους να μεταφέρονται από αστυνομικούς έξω από κτίριο στο Μπάρκινγκ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News είχε μεταδώσει πως η αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο την οποία χρησιμοποιούσε ένας από τους δράστες της επίθεσης.

Επίσης η αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο που χρησιμοποιούσε ένας από τους τρεις δράστες της επίθεσης, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Αυτόπτης μάρτυρας της επιδρομής είπε στο Sky πως άκουσε αρκετούς κρότους στη διάρκεια της επιχείρησης και αργότερα του είπαν πως επρόκειτο για ελεγχόμενες εκρήξεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter