Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Λονδίνο: Ένα άγαλμα για τη Νταϊάνα από τους γιους της

Οι πρίγκιπες της Αγγλίας Γουίλιαμ και Χάρι αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, με ένα μεγάλο άγαλμα που θα τοποθετηθεί στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον και θα είναι προσβάσιμο στο κοινό.

Σε κοινή τους δήλωση, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, οι δύο Βρετανοί πρίγκιπες αναφέρουν:

«Πάνε 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσουμε τις θετικές επιπτώσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο με ένα άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες πολλές ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους εκείνους που επισκέπτονται το παλάτι του Κένσινγκτον να μάθουν για τη ζωή της και την κληρονομιά της».

Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν ζητήσει τη βοήθεια μιας επιτροπής προκειμένου να καταλήξουν σε ένα καλό σχέδιο και να επιλέξουν γλύπτη. Στην επιτροπή μετέχουν μεταξύ άλλων, η αδελφή της Νταϊάνα και ο πιστός γραμματέας της.

Το άγαλμα αναμένεται να είναι έτοιμο στο τέλος του χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.