Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Έκκληση προς τους πελάτες της

Λονδίνο: Η Whirlpool ζητά να ελέγξει τον ψύκτη της για τη φωτιά στον «Grenfell Tower»

Η εταιρεία Whirlpool ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με τις βρετανικές αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα σχετικά με την πυρκαγιά στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών του Λονδίνου έπειτα από την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι ένας ψυγειοκαταψύκτης της εταιρείας Hotpoint, η οποία ανήκει στην Whirlpool, προκάλεσε την φωτιά.

Η Whirlpool ανέφερε ότι θέλει να διενεργήσει έλεγχο στη συσκευή που κατηγορείται για την πυρκαγιά, η οποία στοίχισε τη ζωή σε πολλές δεκάδες ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα, και κάλεσε τους πελάτες της που ενδεχομένως διαθέτουν τα μοντέλα FF175BP ή FF175BG ψυγειοκαταψύκτη της να επικοινωνήσουν με την εταιρεία.

"Συνεργαζόμαστε με τις αρχές για να αποκτήσουμε πρόσβαση στη συσκευή ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στις έρευνες που διεξάγονται. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν την θλίψη μας γι αυτή την φρικτή τραγωδία", αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.