Λονδίνο: Συναρπάζει ο δρόμος με τα γλυπτά χρωματιστά έπιπλα (Photos)

Λονδίνο: Συναρπάζει ο δρόμος με τα γλυπτά χρωματιστά έπιπλα (Photos)

Η South Morton Street στη βρετανική πρωτεύουσα μεταμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Ντιζάιν του Λονδίνου. Τον πεζόδρομο διακόσμησε με ποικίλα έπιπλα εξωτερικού χώρου η Camille Walala.

 Το «Walala lounge», όπως τον αποκαλούν πλέον, με τα καταστήματα και τα καφέ στις δύο πλευρές, έγινε ένα μέρος για να χαλαρώσουν και να πιάσουν κουβεντούλα οι περαστικοί, ακόμη κι αν βρίσκονται στο κέντρο της πολύβουης πόλης. Ταυτόχρονα, ο πεζόδρομος έγινε ένας «διάδρομος χρώματος», στο ύφος του Μέμφις από το οποίο άντλησε έμπνευση η γεννημένη στη Γαλλία καλλιτέχνης.

Έπιπλα γλυπτά αλλά και προς χρήση

Το «Walala lounge» αποτελείται από 10 έπιπλα-γλυπτά. Κατακευασμένα από χάλυβα και MDF, τα σχέδια ξετυλίγονται σε μια απρόβλεπτη έκθεση κύβων, κυλίνδρων και τόξων. Κάποια πατάνε σε βάσεις που παραπέμπουν σε χαλάκι, άλλα ενσωματώνουν θέσεις για φυτά. Τέλος, τον «ουρανό» της South Morton Street στολίζει μια σειρά από υπερμεγέθεις, χρωματιστές σημαίες.

Η Walala είχε πρωτοπαρουσιάσει έργο της στην Εβδομάδα Ντιζάιν του Λονδίνου πριν δύο χρόνια. Σε αντίθεση όμως με την προσωρινή  εγκατάστασή της, τη φουσκωτή «Villa Walala», το φετινό «Walala Lounge» θα παραμείνει στον λονδρέζικο δρόμο τουλάχιστον για έναν ολόκληρο χρόνο.Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter