Λόπεζ – Ντρέικ: Είναι μαζί και το «ομολογούν» στο Instagram (photo)

Λόπεζ – Ντρέικ: Είναι μαζί και το «ομολογούν» στο Instagram (photo)

O έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται λένε..έτσι και οι δύο πασίγνωστες καλλιτέχνες επιβεβαιώνουν τις φήμες για δεσμό τους με μια τρυφερή φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η 47χρονη τραγουδίστρια και ο 30χρονος σύντροφός της και πρώην σύντροφος της Rihanna επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Οι δύο τραγουδιστές πόσταραν μια φωτογραφία τους που είναι αγκαλιασμένοι και από εκείνη την ώρα τα likes πέφτουν βροχή.

Αν και δεν υπήρξε κάποια εξήγηση, η φωτογραφία που πόσταραν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που εξόργισαν την 28χρονη Rihanna και έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της Drake. Η φωτογραφία ήρθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό πως η Rihanna έκανε unfollow την Jennifer Lopez το Σαββατοκύριακο.

Η 47χρονη Jennifer Lopez ήταν αυτή που πρώτη ανέβασε τη φωτογραφία που την αγκαλιάζει τρυφερά ο Drake που ακολούθησε ποστάροντας την ίδια φωτογραφία. Οι φήμες για το νέο καυτό ειδύλλιο πυροδοτήθηκαν νωρίτερα μέσα στον μήνα όταν ο Drizzy πήγε σε δύο συναυλίες της στο Λας Βέγκας και την κάλεσε σε δείπνο στο Dalilah. Τελικά οι δυο τους έφυγαν μαζί από το hot spot των celebrities. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter