Λος Αντζελες: Αεροσκάφος άδειασε καύσιμα πάνω σε σχολείο – 56 τραυματίες (Video)

Λος Αντζελες: Αεροσκάφος άδειασε καύσιμα πάνω σε σχολείο – 56 τραυματίες (Video)

Τουλάχιστον 56 άτομα τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της Delta Air Lines άδειασε τα καύσιμα σε κατοικημένη περιοχή του Λος Αντζελες και συγκεκριμένα πάνω από αυλή σχολείου. 

Την στιγμή αποθανάτισε κάμερα.

Το αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του αντιμετώπισε πρόβλημα με αποτέλεσμα να ζητήσει να προσγειωθεί και πάλι. Ωστόσο, έπρεπε πρώτα να αδειάσει καύσιμα. Αν και απαγορεύεται να τα αδειάσει σε κατοικημένη περιοχή, ο πιλότος αποφάσισε να τα αδειάσει πάνω από ένα σχολείο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 56 άτομα. Σύμφωνα ωστόσο, με την πυροσβεστική, δεν υπήρχε λόγος εκκένωσης των σχολείων ή άλλων κτιρίων στην περιοχή, καθώς τα καύσιμα εξατμίστηκαν και τίποτα εύφλεκτο δεν έμεινε στον αέρα ή έφτασε στο έδαφος.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως σε ανακοίνωσή της η Delta Air Lines «υπήρξε πρόβλημα στους κινητήρες και γι’ αυτό απαιτήθηκε η γρήγορη επιστροφή στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του όπως απαιτείται από τις διαδικασίες ασφαλούς προσγείωσης».

Η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, τόνισε πως «υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες για την ρίψη καυσίμων από αεροσκάφη, καθώς αυτά θα πρέπει να πέφτουν σε μη κατοικημένες περιοχές και σε μεγάλα ύψη, ώστε να εξατμίζονται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter