Λος Άντζελες: Με κοκαΐνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο πρωταγωνιστής της σειράς Stranger Things

Λος Άντζελες: Με κοκαΐνη συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο πρωταγωνιστής της σειράς Stranger Things

Με μικροποσότητα κοκαΐνης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ο 23χρονος Βρετανός ηθοποιός Τσάρλι Χίτον που πρωταγωνιστεί στη σειρά Stranger Things της εταιρίας παραγωγής Netflix.

Eπειδή ακριβώς ήταν μικρή η ποσότητα του ναρκωτικού, οι αμερικανικές αρχές δεν τον συνέλαβαν, αλλά του απαγόρεψαν την είσοδο και τον έστειλαν πίσω στη χώρα του.

Ο 32χρονος ηθοποιός ταξίδευε για τις ΗΠΑ για το πάρτι, ενόψει της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της σειράς. Φυσικά και δεν εμφανίστηκε στο πάρτι το βράδυ της Πέμπτης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Natalia Dyer, Caleb McLaughlin και Dacre Montgomery που πόζαραν για φωτογραφίες και γιόρταζαν την έναρξη προβολής του νέου κύκλου.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων (σ.σ. χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται ο ηθοποιός) τονίζεται ότι σε οποιοδήποτε «πολίτη ξένης καταγωγής μπορεί να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα λόγω της εμπλοκής του σε αδίκημα κατοχής ναρκωτικών».

Η υπηρεσία δεν διευκρινίζει για πόσο καιρό έχει απαγορευτεί η είσοδος στο νεαρό ηθοποιό, ενώ δημιουργούνται αμφιβολίες  για τη συμμετοχή του στη σειρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter