Loutraki Thermal Spa: Αναζωογονηθείτε με τη δύναμη της φύσης!

Loutraki Thermal Spa: Αναζωογονηθείτε με τη δύναμη της φύσης!

Στο υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτήριο Ιαματικών Νερών Loutraki Thermal Spa, με τις θερμαινόμενες πισίνες με καταρράκτες και υποβρύχια jet υδρομασάζ, με χώρους για Σάουνα και Χαμάμ, και με τις θεραπείες μασάζ και περιποιήσεις που παρέχονται, θα ανακαλύψετε το δικό σας καταφύγιο αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ευεξίας, θωρακίζοντας την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνοντας την καλή φυσική σας κατάσταση.

Καταπολεμήστε το άγχος και ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας

Η Υδροθεραπεία, που βασίζεται στη θερμότητα του νερού, στην άνωση που δημιουργείται και στο υδρομασάζ που διενεργείται στις υπερσύγχρονες πισίνες του Σπα, προσφέρει στους λουόμενους χαλαρωτική και ανανεωτική διάθεση, απαλύνοντας ταυτόχρονα τα συμπτώματα που δημιουργεί το στρες και η ένταση της καθημερινότητας.

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά μυοσκελετικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σώμα μας με φυσικό τρόπο

Το Υδρομασάζ στις Πισίνες Ιαματικού Νερού του Loutraki Thermal Spa, σε συνδυασμό με μια συνεδρία Σάουνα και Ατμόλουτρου (Χαμάμ), αλλά και μια συνεδρία θεραπευτικού ή χαλαρωτικού μασάζ, είναι ο φυσικός σύμμαχός μας για αναζωογόνηση, ευεξία, αποτοξίνωση, αλλά και για την καταπολέμηση των πόνων στην πλάτη και στον αυχένα, της ισχιαλγίας, της οσφυαλγίας, της αρθρίτιδας, κ.ά.

Υδροθεραπεία σε Ιαματικά Νερά για καλύτερη ποιότητα ζωής

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα να υιοθετήσουμε μια νέα στάση και ένα νέο τρόπο ζωής, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας και στη βελτίωση ποιότητας της ζωής και της υγείας μας, δημιουργώντας το απαραίτητο υπόβαθρο για την αναγέννηση του εαυτού μας μέσα από τα ευεργετήματα που μας χάρισε η φύση. Η επίσκεψή στο SPA εκτός από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στη θωράκιση της υγείας, χαρίζει γαλήνη και ψυχική/πνευματική αρμονία.

Οφέλη Ιαματικής Υδροθεραπείας

· Χαρίζει ευεξία, χαλάρωση και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

· Θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

· Προάγει τη μυϊκή χαλάρωση μειώνοντας την ευαισθησία στον πόνο.

· Συμβάλλει στην πρόληψη, στην χαλάρωση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού από μυοσκελετικά προβλήματα, καθώς και προβλήματα που δημιουργεί το στρες και ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

· Καταπραΰνει τα συμπτώματα που προκαλούν η οσφυαλγία, η ισχιαλγία, το αυχενικό σύνδρομο, οι αρθροπάθειες, η δισκοπάθεια, η ρευματοπάθεια, καθώς και οι δερματικές και άλλες παθήσεις.

Ξεκινήστε ένα νέο τρόπο ζωής!

Με τις διαρκείς προσφορές και τις πολύ οικονομικές τιμές των προγραμμάτων Υδροθεραπείας του παρέχονται στο Loutraki Thermal Spa, είναι η ώρα να κάνετε ένα δώρο υγείας και αναζωογόνησης στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, υιοθετώντας μια καινούργια καλή συνήθεια, βάζοντας λίγη από τη μαγεία του spa στην καθημερινότητά σας που σίγουρα αξίζετε.

LOUTRAKI THERMAL SPA

Γ. Λέκκα 24 – Λουτράκι 20300

Τηλ. 27440 22215 & 27440 62186

www.loutrakispa.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter