Loux plai-plai, η εφαρμογή που στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Loux plai-plai, η εφαρμογή που στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η Λουξ αφουγκραζόμενη τα νέα δεδομένα, τα οποία έχουν μεταβάλλει το σύνολο των συνηθειών των πολιτών και με γνώμονα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, λανσάρει για πρώτη φορά δική της εφαρμογή για κινητά, το Loux plai-plai, με στόχο την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ειδικότερα, η Λουξ θέτοντας ως προτεραιότητα την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου του Εθνικού Συστήµατος Υγείας επιδιώκει να κινητοποιήσει το κοινό να κατεβάσει τη δωρεάν εφαρμογή Loux plai-plai και η ίδια να συνεισφέρει ουσιαστικά στο Ε.Σ.Υ. προσφέροντας 1€ με κάθε download. Η νέα εφαρμογή Loux plai-plai σχεδιάστηκε με στόχο αφενός να προσφέρει ποιοτικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο και αφετέρου να συμβάλλει έμπρακτα στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες των υπηρεσιών υγείας και ενισχύοντας τη λειτουργία τους.

Εδώ και 70 χρόνια, η Λουξ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και με γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου, ανακαλύπτει συνεχώς νέους, πρωτότυπους τρόπους ώστε να βρίσκεται «πλάι-πλάι» με το κοινό για αυτό και προσφέρει κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει την εφαρμογή 1€ σε δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, ενισχύοντας στην πράξη την πολύτιμη δράση τους. Η εφαρμογή Loux plai-plai ανοίγει ένα διαφορετικό παράθυρο στον κόσμο της ενημέρωσης της ψυχαγωγίας καθώς και της εταιρικής υπευθυνότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ποιοτικό περιεχόμενο της εφαρμογής συνοδεύεται με αγαπημένες και διαχρονικές μουσικές επιλογές από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Αντώνη Ρέμου, το Remos Radio, καθώς και από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Antivirus, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα Πατρινών μουσικών παραγωγών και djs με αφορμή την αγάπη τους για τη μουσική και με στόχο τη διασκέδαση του κοινού.

Με κάθε download της δωρεάν εφαρμογής Loux plai-plai από το Google Play και το App Store η Λουξ προσφέρει για σένα 1 € στο ΕΣΥ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter