Λουίς Ενρίκε για Μέσι: Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με αφόρητη πίεση κι εκατομμύρια κόσμου να τον παρατηρεί

Λουίς Ενρίκε για Μέσι: Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με αφόρητη πίεση κι εκατομμύρια κόσμου να τον παρατηρεί

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Λιονέλ Μέσι, μετά το ξέσπασμά του εναντίον ενός εκ των βοηθών διαιτητή, σε παιχνίδι της Αργεντινής απέναντι στη Χιλή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο προπονητής του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, πάντως, έσπευσε να πάρει το μέρος του παίκτη του, πλέκοντας για άλλη μία φορά, το εγκώμιο του αρχηγού των «μπλαουγκράνα».

Σε δημόσια δήλωσή του, ο Λουίς Ενρίκε στήριξε πανηγυρικά τον Μέσι, μετά την τιμωρία του στην εθνική ομάδα Αργεντινής, εξαίροντας το χαρακτήρα του. Aν και το βίντεο του Μέσι από το ματς με τη Χιλή δεν τον δικαιώνει, o Ενρίκε είχε να πει: «Ο Λιονέλ πάντοτε σέβεται τους διαιτητές και ποτέ δεν δημιουργεί εντάσεις και φασαρίες. Θα έπρεπε να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους αυτό και να σκεφτούν οι υπεύθυνοι πως πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, με αφόρητη πίεση και με εκατομμύρια ανθρώπους να παρατηρούν την κάθε του κίνηση».

Η ποινή πάντως χαρακτηρίστηκε υπερβολική, οι Αργεντινοί άφησαν να εννοηθεί ότι εσκεμμένα από τη FIFA τα πάντα δρομολογήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, για να χάσει ο Μέσι το ματς με την Βολιβία, ενώ ο Μπάουζα τόνισε εξ αρχής πως θα γίνει έφεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter