Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 € σε beach bar του Αλίμου για «συνωστισμό»

Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 € σε beach bar του Αλίμου για «συνωστισμό»

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης μέσω ανάρτησης στο Facebook κλείνει για δύο μήνες και επιβάλλεται πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ σε παραλιακό μπαρ της περιοχής μετά από φαινόμενα «συνωστισμού» αντίστοιχων με το μπαρ της Μυκόνου.

Προηγήθηκαν πολλές εικόνες τόσο στο διαδίκτυο όσο και από τηλεοπτικούς σταθμούς που αφορούσαν βραδινό πάρτι (Τετάρτη 10/6/2020)  του συγκεκριμένου καταστήματος.

Γράφει σχετικά στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αλίμου: 

«”ΛΟΥΚΕΤΟ” 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 €

Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.»

https://www.facebook.com/kondylis.a/photos/a.328454430637547/1613012895515021/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter