«Λουκέτο» και από UEFA: Δεν παίζουν Ολυμπιακός-Γουλβς – Τι γίνεται με τη Super League

«Λουκέτο» και από UEFA: Δεν παίζουν Ολυμπιακός-Γουλβς – Τι γίνεται με τη Super League

Την άμεση διακοπή του Champions League και του Europa League φέρεται ότι αποφάσισε η UEFA.

Εφ’ όσον η πληροφορία επιβεβαιωθεί, δεν πρόκειται να διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για απόψε (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, ούτε οι υπόλοιποι του αγωνιστικού προγράμματος.

Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική Marca, που μετέδωσε πρώτη την πληροφορία, η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί από λεπτό προς λεπτό. Η είδηση αναμεταδίδεται αυτή την ώρα από όλα τα διεθνή δίκτυα και φαίνεται ότι έχει επιβεβαιωθεί αρμοδίως.

Σούπερ Λίγκα: «Λουκέτο» στα πρωταθλήματα υποδομών

Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την αναστολή των πρωταθλημάτων υποδομής της, K19, K17 και K15 έως 25 Μαρτίου 2020. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε συνέχεια της Κ.Υ.Α. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 16838/2020 (ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020) για προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας (σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) για 14 ημέρες, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών – μαθητών που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομής της Σούπερ Λίγκας (K19, K17, K15), των οικογενειών τους και κατ’ επέκταση της Δημόσιας Υγείας, η Λίγκα εναρμονίζεται με την ως άνω υπουργική απόφαση και αναστέλλει τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Υποδομής για 14 ημέρες (ήτοι έως 25/3/2020)».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter