Λουκιανός Κηλαηδόνης: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο καλλιτεχνικό του σπίτι (Photos)

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο καλλιτεχνικό του σπίτι (Photos)

Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Λούκυ και μαζί μ’ εκείνον τα καλύτερά μας χρόνια. Με μάτια βουρκωμένα φίλοι και συνεργάτες του Λουκιανού Κηλαδόνη απέτισαν φόρο τιμής σήμερα από τις 9 το πρωί στο θέατρο που έφτιαξε με τα ίδια του τα χέρια μαζί με την σύντροφο της ζωής του Αννα Βαγενά.

Συντετριμμένη η ίδια η Άννα Βαγενά και οι κόρες του στεκόντουσαν για τελευταία φορά στο πλευρό του. 

Ο Λουκιανός της, ο άνθρωπος που τόσο αγάπησε, η ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον χώρο που έχτισαν με όνειρα για τελευταία φορά. 

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι πόρτες του θεάτρου στην οδό Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο θα είναι ανοικτές για εκείνους που αγάπησαν τον Λουκιανό και την μουσική του, που μεγάλωσαν μαζί του και θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο. 

Μέχρι τώρα έχουν επισκεφτεί το θέατρο, θαυμαστές του αλλά και άνθρωποι που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του. 

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν και οι: Αλέξης Κωστάλας, Φοίβος Δεληβοριάς, Σταμάτης Γαρδέλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Μιλένα Αποστολάκη, o Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και πολλοί άλλοι έχουν ήδη πει το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό.

Η οικογένεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του και η σορός του θα μεταφερθεί στη Σόφια για αποτέφρωση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter