Λούλα ντα Σίλβα: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές – Ο Μπολσονάρου λέει ψέματα»

Λούλα ντα Σίλβα: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές – Ο Μπολσονάρου λέει ψέματα»

Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, το φαβορί του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, αναγνώρισε ότι ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία θα είναι… ντέρμπι, ωστόσο πρόσθεσε πως είναι «σίγουρος» ότι θα κερδίσει την 30ή Οκτωβρίου.

«Η δημοσκόπηση αυτή απλά μας προειδοποιεί», είπε ο κεντροαριστερός πρώην πρόεδρος (2003-2010) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ρίο, την επομένη της δημοσίευσης των ευρημάτων κυλιόμενης έρευνας του ινστιτούτου αναφοράς Datafolha, που τον θέλει να προηγείται ως προς τις προθέσεις ψήφου (49%, αμετάβλητο) μεν, αλλά ταυτόχρονα τον κ. Μπολσονάρου να κερδίζει μια μονάδα και να ανεβαίνει στο 45%.

«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές. Μου φαίνεται αδύνατο (ο Μπολσονάρου) να διαγράψει τη διαφορά σε μια εβδομάδα, παρά τα τρελά πράγματα που κάνει και τα ψέματα που λέει», σημείωσε ο Λούλα.

«Δίνουμε μάχη για την λεγόμενη ψήφο της αποχής, για  να αλλάξουμε άποψη σε όσους λένε ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν, διότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ αμφίρροπες, ο αριθμός των ψηφοφόρων που καλούμαστε να πείσουμε είναι ολοένα πιο μικρός», εξήγησε ο 76χρονος κεντροαριστερός πολιτικός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter