Λούνα Παρκ του τρόμου – Είχε ξαναγίνει ατύχημα – Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια, αναζητείται ο χειριστής του παιχνδιού (Video)

Λούνα Παρκ του τρόμου – Είχε ξαναγίνει ατύχημα – Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια, αναζητείται ο χειριστής του παιχνδιού (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση που έχει σκορπίσει θλίψη στον Βόλο, όπου μία 14χρονη έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ που είχε στηθεί εμποροπανήγυρη στον Αλμυρό.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Βόλου.

Η υπόθεση έχει σοκάρει ενώ οι καταγγελίες για το πώς συνέβη η τραγωδία έχουν αρχίσει και «φουντώνουν».

Πριν από περίπου 10 χρόνια, ένα παιδί 9 ετών έπεσε από το ίδιο παιχνίδι και τραυματίστηκε σοβαρά. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του θύματος, που πλέον έχει συμπληρώσει τα 19 έτη και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από το ατύχημα, η οικογένειά του είχε προειδοποιήσει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ότι μπορεί να «θρηνήσουμε θύματα», όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στο Open Tv.

Ο πατέρας της νεαρής αναφέρθηκε λεπτομερώς στο ατύχημα που σημειώθηκε στις 29/7/2009 στη Χαλκίδα, σημειώνοντας πως το παιδί του τότε είχε «γλιτώσει από θαύμα».

«Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια», είπε ο κ. Γιάννης Μπούρτζικας και συνέχισε: «είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, στο ίδιο παιχνίδι, καθόταν στο ίδιο σημείο που καθόταν και η κόρη μας (σ.σ. η 14χρονη που έχασε τη ζωή της)».

Αναφερόμενος στην ημέρα του ατυχήματος του παιδιού του, θυμήθηκε, εμφανώς συγκινημένος:

«Το μηχάνημα άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Ήταν με τη μητέρα της. Άρχισαν να αναπηδούν τα πόδια της, πήγα στο χειριστή και του είπα να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Ο χειριστής δεν κατάλαβε και δεν γνωρίζω ακόμη γιατί δεν κατάλαβε. Το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, που είχε μεγάλες ταλαντώσεις».

Η 9χρονη έπεσε από ύψος 15 μέτρων και είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, εσωτερική αιμορραγία, ενώ έμεινε σε κώμα για τέσσερις μέρες.

«Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα», κατήγγειλε ο πατέρας και τόνισε πως τόσο η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού, όσο ο χειριστής και η υπεύθυνη λούνα παρκ είχαν καταδικαστεί.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter