Λουράντος στο Documentonews: Τα φαρμακεία της Αττικής θα διαθέτουν self test παρά τις σοβαρές μας διαφωνίες

Λουράντος στο Documentonews: Τα φαρμακεία της Αττικής θα διαθέτουν self test παρά τις σοβαρές μας διαφωνίες

Θα συνεχίσουν τελικά οι φαρμακοποιοί της Αθήνας παρά τις σοβαρές τους διαφωνίες τη διάθεση των self tests στους δικαιούχους.

Μιλώντας στο Documentonews ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος εξηγεί τους λόγους που τελικά αποφασίστηκε να συνεχίσουν την διάθεση self test.

«Η Αττική είναι αντίθετη με αυτή την διαδικασία ωστόσο  δεν μπορεί να είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που δεν διαθέτει τεστ -την ώρα που ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός σύλλογος έχει συρθεί πίσω από κυβερνητικές επιλογές. Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι θα ρίξουν τα βάρη σε εμάς για την αποτυχία του όλου εγχειρήματος και για να μην υποστούμε όλο αυτό αποφασίσαμε να διαθέσουμε τεστ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και την πρώτη του Αυγούστου».

Αναλυτικά όπως εξήγησε «θα δώσουμε τέσσερα τεστ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και τέσσερα την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου».

Πάντως ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών επεσήμανε για ακόμα μια φορά την διαφωνία του για αυτή την διαδικασία και ότι από Σεπτέμβριο θα ξανατεθεί το θέμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter