Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, δεχτήκαμε χαζό γκολ»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, δεχτήκαμε χαζό γκολ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, αλλά αυτή δεν ήρθε μετά από ένα χαζό γκολ που δέχθηκε ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή:

-Για το αν θα έπρεπε να απαιτήσει περισσότερα πράγματα από το καλό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ:

«Ήρθαν αντιμέτωπες δύο ομάδες πολύ καλές και θέλαμε κι εμείς τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είναι ξεκάθαρο ότι συνολικά είχαμε τον έλεγχο και περισσότερες ευκαιρίες. Αξίζαμε τη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Η ατυχία μας σήμερα είναι ότι δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ από μία χαζή κατάσταση που προέκυψε μετά από ένα κόρνερ, μέσα στην περιοχή μας. Αλλά γενικά νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη».

-Για τα διαφορετικά – τακτικά – πρόσωπα που έδειξε ο Ολυμπιακός μεταξύ των δύο ημιχρόνων, και για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προσαρμόσει κι εκείνος διαφορετικά τις τακτικές του σκέψεις στο δεύτερο μέρος αντί να του λείψει η ενέργεια:

«Νομίζω πως το ζήτημα σήμερα δεν ήταν η ενέργεια μας ή η τακτική του αντιπάλου. Βρεθήκαμε απέναντι στην εστία αρκετές φορές και θα μπορούσαμε να πασάρουμε αντί να τελειώσουμε τις φάσεις εγωιστικά, ατομικά. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να κερδίσουμε. Και να πούμε ότι, τελικά, ο τερματοφύλακας τους είχε τέσσερις αποκρούσεις και ο δικός μας καμία».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του είπε:

«Δεν μας αρέσει να χάνουμε, είναι σημαντικό να κρατάμε τη βαθμολογική διαφορά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που παίξαμε και με την απόδοση μας. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Το γεγονός ότι κρατάμε την απόσταση είναι κάτι θετικό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιεσμένοι και νιώσαμε άβολα με το αυτογκόλ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο άνετοι, είχαμε περισσότερο ηρεμία και έλεγχο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter