Λουτσέσκου: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε την πρόκριση»
Ο ΠΑΟΚ πήρε μία ιστορική πρόκριση με τη νίκη του στη Γάνδη με 2-1 και βρλισκεται στα προημιτελικά του Europa Conference League. Μετλα την πρόκριση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και άξιζε να προκριθεί. Αναλυτικά δήλωσε:
Για το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζουμε ομάδες με ένταση και είναι επιθετικές. Παλέψαμε ακόμα και όταν το παιχνίδι δεν πήγαινε με εμάς και εκεί οφείλεται ότι καταφέραμε. Συζητήσαμε κάποια τακτικά θέματα με τους παίκτες και συζητήσαμε τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούμε το παιχνίδι. Στη συνέχεια την πίστη γιατί εφόσον βρισκόμαστε εδώ αξίζαμε να προκριθούμε».
Απο την πλευρά του ο Κρέσπο ειπε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι στον αντίπαλο αρέσει να αλλάζει πλευρές και προσπαθήσαμε να το περιορίσουμε αυτό. Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε απίστευτο παιχνίδι και της άξιζε η πρόκριση».
Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε: «Ήξερα από την αρχή ότι έχω ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό. Δεν χρειάζεται να ρισκάρουμε αυτή την περίοδο και για αυτό έγινα και αλλαγή».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter