Λουτσέσκου: Καταρρεύσαμε, πρέπει να αντιδράσουμε

Λουτσέσκου: Καταρρεύσαμε, πρέπει να αντιδράσουμε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τη νέα ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, ενώ δεν σχολίασε τα επεισόδια. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Αρη:

«Έχω τα χειρότερα συναισθήματα. Καταρρεύσαμε απόψε, εξαιτίας των τελευταίων δύο αγώνων. Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Πιθανώς ευθύνομαι για το πώς δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες μέσα σε μια περίοδο δύσκολη με πολλά παιχνίδια και πολλούς παίκτες να λείπουν. Αυτή ίσως είναι μια εξήγηση αλλά επίσης και το γεγονός ότι παίξαμε δύο αγώνες σε έξι μέρες και ενδιάμεσα είχαμε και ευρωπαϊκό παιχνίδι, μας έφερε σήμερα εδώ.

Είμαι πολύ λυπημένος. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Γνωρίζω ότι η ομάδα πρέπει κάπως να αντιδράσει, να ξεχάσει τη σημερινή νύχτα γιατί την Τετάρτη έχουμε άλλο παιχνίδι και την Κυριακή άλλο. Πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να βρούμε το πνεύμα μαχητή και να βρούμε λύσεις».

-Για το αν θέλει να αλλάξει προσέγγιση ή στρατηγική:

«Δε μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή προσέγγισης ή στρατηγικής τώρα, με επτά αγώνες και τον Δεκέμβριο. Δε θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Σήμερα δεν διαχειριστήκαμε σωστά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήρθε μια αντίδραση μόνο και μόνο από τη θέληση που είχαμε να κάνουμε κάτι, όχι εξαιτίας κάποιου άλλου λόγου. Πρέπει να δώσουμε στα παιδιά τον σωστό τρόπο να αντιδράσουμε, να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Να σκεφτεί ο καθένας γιατί βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση και να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter