Λουτσέσκου: «Κοντά σε μια πρόκριση που αξίζαμε»

Λουτσέσκου: «Κοντά σε μια πρόκριση που αξίζαμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ δήλωσε περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του αλλά και για την πορεία της φέτος στην Ευρώπη.

“Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, η εμπειρία μας αυτή θα μας βοηθήσει, οι αντίπαλοι αυτοί που ήταν διαφορετικοί μας δίνει δύναμη” δήλωσε ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

“Αν κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό. Τώρα μπορούσαμε να κοιτάμε καλύτερα τις φάσεις. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μπάτζετ αλλά σίγουρα η Μαρσέιγ είναι ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, παίζει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Είμαι περήφανος από τους παίκτες μου, είναι αλήθεια πως η Μαρσέιγ όχι μόνο έπαιξε καλά αλλά ήταν και κάποια λάθη του διαιτητή υπέρ της.

Σήμερα δεν έκαναν τόσες πολλές φάσεις αλλά δυστυχώς αυτή η ποιότητα, δύο τελικές δύο γκολ στο πρώτο ματς. Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Χτίζουμε μια ομάδα με καλή νοοτροπία, φιλοσοφία το οποίο δεν είναι εύκολο. Είναι ωραίο αυτό που καταφέραμε με τη νοοτροπία, δεν σημαίνει πως τώρα θα σπάσουμε την ομάδα. Σίγουρα όπως και σε άλλες περιπτώσεις 2-3 αλλαγές για να γίνει η ομάδα καλύτερη”.

Πρόσθεσε ακόμη: “Δεν είμαι χαρούμενος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, δεν είναι στο χέρι μου. Μια φάση ένα γκολ, εμείς είχαμε έξι φάσεις δεν κάναμε γκολ. Ο τρόπος που παίξαμε με ευχαριστεί και αύριο όταν ξυπνήσω θα καταλάβω πως ήμασταν κοντά σε μια πρόκριση που αξίζαμε. Βγαίνουμε από την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι”.

Στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάτι κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίσε το παιχνίδι, δήλωσε:

“Το μόνο παραπάνω μου είναι πως δεν βάλαμε γκολ. Πριν έρθουμε εδώ και για να μην σας λέω βλακείες κοίταξα τις φάσεις στα γρήγορα. Θα έπρεπε να βάλουμε σωστά το πόδι μας εκεί που έπρεπε. Ο Άκπομ, ο Τσόλακ. Δεν θυμάμαι παιχνίδι που η Μαρσέιγ να έφαγε τόσες φάσεις από αντίπαλο. Δεν μπορώ να είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό που κάναμε αλλά αντιμετωπίσαμε τη Μαρσέιγ με καλό τρόπο”.

Τέλος για τη στάση του Ολυμπιακού που εξέφρασε παράπονο για την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα στα πλέι οφ, δήλωσε: “Ποιες ήταν οι αλλαγές στο πρόγραμμα. Αυτός είναι ένας κανόνας που δημιουργήθηκε για τον Ολυμπιακό γιατί κανένας δεν πίστευε πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει έως εκεί. Το θέμα είναι και τα media που προσπαθούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Να λένε κακά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Συνέχεια είναι αυτό, για τον Ολυμπιακό υπάρχει πέναλτι όταν δεν υπάρχει, για τον Ολυμπιακό είναι όλα σωστά, το ξέρουμε αυτό. Δημιούργησαν ένα σύστημα που ωφελεί τον Ολυμπιακό, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια καλή ομάδα, έχει νίκες. Ομως κι εμείς είμαστε καλή ομάδα και αρχίζουν και πιέζονται απ’ αυτό”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter