Λουτσέσκου: «Μια ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και άλλη να εκμεταλλευτεί λάθη»

Λουτσέσκου: «Μια ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και άλλη να εκμεταλλευτεί λάθη»

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, κυρίως στα τελευταία 20 λεπτά του ντέρμπι με τον Άρη δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, που διαμορφώθηκε από δύο ομάδες με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Η μία ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυο ευκαιρίες για κάθε ομάδα, το δεύτερο ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, με μια ευκαιρία για την κάθε ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος προπονητής και πρόσθεσε:

«Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας μου στα τελευταία 20 λεπτά, πιέσαμε για το αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι στη Δανία. Ο αντίπαλος είχε να προετοιμάσει έναν τελικό, όπως είναι γι’ αυτούς συνήθως αυτά τα παιχνίδια».

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής, από την πλευρά του, είπε: «Νομίζω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, ήμασταν εμείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που δεν είχε φάσεις. Τα παιδιά ξοδέψανε πολύ ενέργεια, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Τερζής, είπε: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το -6, θέλουμε το 3χ3 και προλαβαίνουμε γιατί είναι στο χέρι μας. Εχουμε την έλευση νέου προπονητή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες για την εξάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter