Λουτσέσκου: Ποιά κρίση;

Λουτσέσκου: Ποιά κρίση;

O ΠΑΟΚ δείχνει σημάδια αγωνιστικής κάμψης, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα πάει… τρένο.

«Η ομάδα μας έχει 40 βαθμούς στο γήπεδο και ο δεύτερος 30. Βλέπω τη βαθμολογία και βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει την καλύτερη βαθμολογία στο σκοράρισμα και να βρίσκεται στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Πως μπορούμε να είμαστε σε κρίση;», δήλωσε μετά το ματς στην Λιβαδειά ο προπονητής του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσθεσε: «Κερδίσαμε τον τίτλο και πέρυσι και τον χάσαμε από δικαστικές αποφάσεις. Ένας χρόνος, μία ήττα και μία ισοπαλία. Πιθανόν, ναι, για τους γύρω μας να είμαστε σε κρίση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί στην Ελλάδα είναι εύκολο να ασκηθεί πίεση, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα συγκεκριμένο κλίμα για να κρύψει τα δικά του θέματα, αλλά η στατιστική, είναι στατιστική».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Ρουμάνος προπονητής, είπε: «Οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις και μου έδωσαν αυτή την αυτοπεποίθηση. Αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε έτσι σε κάθε παιχνίδι, θα ήταν στην Μπαρτσελόνα. Όλοι έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, δεν μπορούσαμε να παίζουμε στο ίδιο επίπεδο σε δύο διοργανώσεις και να είμαστε τόσο ψηλά. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να βελτιώσουμε».

Από τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ζητήθηκε ένα σχόλιο από δημοσιογράφο της Nova για το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και ο 28χρονος στράικερ, είπε: «Ο δρόμος είναι μακρύς, στο τέλος της σεζόν θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Προς το παρόν βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση και δεν νοιαζόμαστε τι λένε οι άλλοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter