Λουτσέσκου: «Πρόκειται για ηλιθίους που πρέπει να μπουν στη φυλακή»

Λουτσέσκου: «Πρόκειται για ηλιθίους που πρέπει να μπουν στη φυλακή»

Με την ευκαιρία της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την κροατική Χάιντουκ στο Σπλιτ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε «ηλίθιους» όλους όσοι προκάλεσαν τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

«Ολα όσα έγιναν στην Αθήνα, δεν μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα. Η ομάδα είναι επικεντρωμένη στο ματς. Όσα έγιναν στην Αθήνα είναι τραγικά. Πρόκειται για ηλίθιους που ασχολούνται με όλα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν, να είναι στη φυλακή, όχι έξω. Η ζωή είναι διαφορετική, δεν έχει να κάνει με το να σκοτώνεις ανθρώπους» σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οσο για το παιχνίδι με την Χάιντουκ είπε: «Είναι ένα άλλο ματς αύριο από εκείνο με την Μπεϊτάρ. Κερδίσαμε χρόνο. Είναι όμως κάτι διαφορετικό. Ελπίζω να είναι μια καλή στιγμή για εμάς και να φέρει πιο κοντά τους παίκτες. Να είναι σε καλύτερο επίπεδο πνευματικά. Η ομάδα πηγαίνει παιχνίδι – παιχνίδι, αρχής γενομένης από το αυριανό».

Για το αν υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα Οζντόεφ και την κατάσταση του Σβαμπ: «Ο Οζντόεφ προπονήθηκε δύο φορές με εμάς. Είναι σε καλή κατάσταση σωματικά, μιας και έχει κάνει προετοιμασία. Θα είναι μαζί μας στο Σπλιτ. Και ο Σβαμπ είναι καλά, δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

Για τις διαφορές Μπεϊτάρ – Χάιντουκ και ότι θα παίξει ξανά ο ΠΑΟΚ σε καυτή ατμόσφαιρα: «Ελπίζω να μη μας επηρεάσει κάτι. Είμαστε μια ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει κόντρα σε δύσκολες ατμόσφαιρες από τα ματς στην Ελλάδα. Δεν είναι πρόβλημα για εμάς αυτό. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά. Ελπίζω να παίξουμε για τη νίκη, να έχουμε καλή νοοτροπία και να τα δώσουμε όλα»

Για το αν υπολογίζει τον Αουγκούστο που είναι κοντά σε μια μεταγραφή: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Για αύριο δεν είναι διαθέσιμος, οπότε δεν υπάρχει πίεση για εμάς. Όταν επιστρέψουμε από το Σπλιτ έχουμε μια εβδομάδα για να αξιολογήσουμε την κατάσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter