Λουτσέσκου: «Στα τελευταία λεπτά σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου: «Στα τελευταία λεπτά σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του «δικεφάλου» στη Δανία παραδέχθηκε πως το μυαλό στο φινάλε βρισκόταν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη διαχείριση των ημιχρόνων και την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Ήμασταν καλοί μέχρι το 80′, στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον έλεγχο, κυκλοφορήσαμε πολύ τη μπάλα, δεν δεχτήκαμε επικίνδυνες φάσεις σε 35 λεπτά αλλά μια ενέργεια, μια δεύτερη μπάλα, έδωσε το γκολ στην Κοπεγχάγη και ενθουσιασμό κάνοντάς μας να ανησυχήσουμε για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν για 5 με 6-0 μέχρι το 80′ του αγώνα».

Για τον πρώτο γύρο του ομίλου: «Τα πράγματα είναι ανοιχτά, έχουμε δύο σοβαρές ομάδες, τη Σλόβαν και την Κοπεγχάγη. Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ακόμη και η Λίνκολν δεν τα παρατάει ποτέ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε, σήμερα πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια».

Για το αν σκεφτόταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ή το είχε εκτός των σκέψεων του: «Στα τελευταία 20 λεπτά, το μυαλό μας ήταν εκεί…».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter