Λουτσέσκου: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»

Λουτσέσκου: «Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ»
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη 1-0 του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει μεγαλύτερο σκορ αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.
«Ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και πάθος. Θεωρώ ότι αν ήμασταν καλύτεροι επιθετικά θα μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει ένα καλό σκορ», ανέφερε ο Ρουμάνος προπονητής και πρόσθεσε για τη ρεβάνς ότι«θα είναι δυσκολο παιχνίδι. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να πάνε σε πόλεμο».
 “Ηλίθια αντίδραση”
Από τη πλευρά του ο σκόρερ του “δικεφάλου”, ο Κούρτιτς τόνισε: «Σημασία έχει ότι μπήκε. Θέλαμε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και ετοιμαζόμαστε τώρα για μία ακόμα μάχη. Είναι ρευστό σκορ το 1-0, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μία μεγάλη μάχη. Ποτέ στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Θα τα δώσουμε όλα».
Για την απουσία του στη ρεβάνς λόγω καρτών είπε: «Ήταν μία ηλίθια αντίδρασή μου. Είδα πως ο αντίπαλος πήγε να παίξει γρήγορα το παιχνίδι, πήρα την μπάλα και την πέταξα έξω. Έχω την αίσθηση πως ο διαιτητής όμως περίμενε το δικό μου μικρό λάθος για να μου βγάλει κάρτα. Συμβαίνουν αυτά, προχωράμε».
Ο νεαρός Λύρατζης είπε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 1-2 γκολ ακόμη. Το ματς της επόμενης εβδομάδας θα είναι πιο δύσκολο, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Η Γάνδη είναι μια ομάδα που παίζει τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο στο βελγικό πρωτάθλημα. Βάλαμε τις βάσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς: «Είναι σημαντικοί παίκτες και οι δύο, παρόλα αυτά όλοι δουλεύουμε για το αποτέλεσμα και είμαστε όλοι μια οικογένεια».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter