Λουτσέσκου: «Θέλουμε πιο πολλά γκολ από την Σλόβαν»

Λουτσέσκου: «Θέλουμε πιο πολλά γκολ από την Σλόβαν»

Συγκρατημένος στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα με την Σλόβαν δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του κρατάει την τύχη της στα χέρια της στην τελευταία αγωνιστική όπου υποδέχεται την αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

«Κυριαρχήσαμε απέναντι σε καλό αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, και οι δύο ομάδες είχαν θέληση για τη νίκη. Ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι» είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ’ ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι εύκολο ματς γι’ αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το τι δεν είχε ο ΠΑΟΚ σήμερα στο παιχνίδι του, τόνισε πως «δεν είχαμε καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Σλόβαν, στο τέλος είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έναντι μίας της αντιπάλου».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter