Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για τον Ολυμπιακό»

Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους της πατρίδας του  (Ρουμανίας), άφησε αιχμές για το ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι ένα σύστημα δουλεύει για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του ΠΑΟΚ και του Μιτρίτσα

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ : «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό».

Για τον συμπατριώτη του Αλεξ Μιτρίτσα: «Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή γι’ αυτόν. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί…

Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter