Λουξ: Σχέση ζωής με τον Απόλλωνα Πατρών – Βαδίζουν και φέτος μαζί

Λουξ: Σχέση ζωής με τον Απόλλωνα Πατρών – Βαδίζουν και φέτος μαζί

Πρόκειται για μια μακρόχρονη σχέση ζωής, σεβασμού και εμπιστοσύνης, η οποία παραμένει αναλλοίωτη και δυναμώνει καθημερινά.

Για τη Λουξ ο Απόλλων Πατρών δεν αποτελεί απλώς έναν Σύλλογο, με τον οποίο συνεργάζεται με στόχο τα ανταποδοτικά οφέλη. Υπάρχει συναίσθημα, είναι ο Σύλλογος που παραδοσιακά η εταιρία βρίσκεται στο πλευρό του, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο! Στην οικογένεια της Λουξ πάντα νιώθουμε ότι ο Απόλλων είναι η «δική μας» ομάδα.

Στην εποχή της πανδημίας είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Απόλλων Πατρών είναι έτοιμος να επιστρέψει εκεί που ανήκει και η Λουξ στηρίζει αυτήν του την προσπάθεια αποτελώντας τον χορηγό στη φανέλας της ομάδας και των ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ.

Στηρίζοντας τον Απόλλωνα η Λουξ συμβάλει στον αθλητισμό της Πάτρας, στην αναβάθμισή του, στην προβολή όλων όσα η κοινωνία και οι νέοι έχουν ανάγκη καθώς και στην προώθηση του πνεύματος, του αθλητικού ιδεώδους και της ενίσχυσης της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό.

Στη Λουξ είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτή τη σχέση ζωής, γνωρίζοντας πολύ καλά τι σημαίνει για την Πάτρα ο Απόλλωνας, την αγάπη του κόσμου, την προσφορά του στην κοινωνία, στον αθλητισμό και τις δράσεις του ως Σύλλογος.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία.

Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, CorporateSuperbrandGreece,EuropeanBusinessAwards, HealthyDietAwards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση»,RetailBusinessAwards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων.

Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus‘nlight και λουξ plus‘nlighttea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter