Λώρη Κέζα: Το «Βήμα» είχε «ξεχάσει» να κρίνει τις Τράπεζες και τις παράνομες πρακτικές τους.

Λώρη Κέζα: Το «Βήμα» είχε «ξεχάσει» να κρίνει τις Τράπεζες και τις παράνομες πρακτικές τους.

Με μια τολμηρή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook η επί σειρά ετών δημοσιογράφος του “Βήματος”, Λώρη Κέζα κάνει έντονη κριτική στην πολιτική του “Βήματος”, λέγοντας ότι η εφημερίδα είχε ξεχάσει να κρίνει τις Τράπεζες. “Νόμιζαν ορισμένοι ότι επειδή τρώνε και πίνουν με τους τραπεζίτες, γίνονται φιλαράκια τους”, γράφει χαρακτηριστικά.

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι “Το Βήμα δεν άσκησε επαρκή, αυστηρή κριτική στην αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος. Δεν έκρινε σε βάθος τις κυβερνήσεις που πριμοδότησαν με δισεκατομμύρια ευρώ τους θεσμικούς τοκογλύφους. Δεν πήρε θέση απέναντι στα στελέχη των τραπεζών που πέτυχαν το ακαταδίωκτο για τα τυχόν λάθη τους”.

Οι βολές της δεν αφορούν μόνο τις εκδοτικές επιλογές, αλλά και την πρακτική κάποιων συναδέλφων της. “Επέτρεψαν σε συντάκτες να μπουν στα μισθολόγια των τραπεζών_ επέτρεψαν ή ανέχτηκαν, το ίδιο είναι. Μικρή πόλη, όλοι ξέρουμε. Ένα σύμπλεγμα από μικρά και μεγάλα ατομικά συμφέροντα, αυτή ήταν η προσέγγιση αντί του αληθινού ρεπορτάζ”, γράφει η δημοσιογράφος

https://www.facebook.com/laurie.keza/posts/10154432562712725

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter