Λύτρας: Από τις 6 Ιουνίου είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι

Λύτρας: Από τις 6 Ιουνίου είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι

Σε συνέχεια του αποσπάσματος από το βίντεο 6 δευτερολέπτων που ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας εκθέτοντας τον πρωθυπουργό, το απόγευμα της Παρασκευής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτεται μια επιπλέον απόδειξη για το γεγονός ότι η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί από τους επιστήμονες.

Με ημερομηνία 6 Ιουνίου 2021, απαντά η ανάρτηση του αναπληρωτή καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα, ο οποίος πληροφορούσε την Κυβέρνηση «με αφορμή το σοκ που είχε προκαλέσει η 100% θνησιμότητα στην covid-19 ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου».

Μάλιστα, ενημερώνει ότι θέτει υπόψιν των ιθυνόντων το περιεχόμενο της μελέτης που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς επρόκειτο για ένα γενικότερο φαινόμενο που σχετίζεται με τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας στις ΜΕΘ, πριν ακόμα το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Σημειώνεται δε , ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ήδη από χθες Παρασκευή, στοχοποίησε τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκο, ο οποίος διέψευσε άμεσα ότι είχε παραδοθεί σε αυτόν η μελέτη.

 

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Το βίντεο που εκθέτει τον πρωθυπουργό για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα

Πρεζεράκος: Ουδέποτε παρέλαβα επιστημονική μελέτη για τις ΜΕΘ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter