Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 87’, 2-1 τον ΠΑΣ με Σφιντέρσκι

Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 87’, 2-1 τον ΠΑΣ με Σφιντέρσκι

Ο 22χρονος Πολωνός φορ Κάρολ Σφιντέρσκι άνοιξε… λογαριασμό στην Σούπερ Λίγκα και με το γκολ που πέτυχε στο 87’ λύτρωσε τον ΠΑΟΚ που είχε «κολλήσει» για 35 λεπτά στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην 17η νίκη του στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέλκα (38’), ενώ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Μάνο (52’). Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης από το σύνδεσμο Καστοριάς έστησε για δεύτερη φορά την μπάλα στην άσπρη βούλα στο 76’, όμως ο Βελλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Άκπομ. Ο ΠΑΟΚ πίεζε για το δεύτερο γκολ και στο 87’ ο Σφιντέρσκι εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, στέλνοντας με σουτ την μπάλα στα δίκτυα.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι χαρούμενος μόνο από την προσπάθεια της ομάδας μου. Το σκορ θα έπρεπε να είναι 6-1, 7-1. Δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα είδα από τον αντίπαλο. Καταλαβαίνω πολλά πράγματα, σέβομαι την κάθε ομάδα, όχι όμως μια ομάδα που ήρθε για να προκαλέσει και ξόδεψε 60 λεπτά για να παίξει τέτοιο ποδόφαιρο. Ήταν απερίγραπτο», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ρ. Λουτσέσκου, ενώ ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης έδωσε άλλη διάσταση στην εμφάνιση της ομάδας του: «Ήταν μα δύσκολη αποστολή για εμάς από την αρχή κόντρα σε μια καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαι στεναχωρημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μέσα από την προσπάθεια μας πιστεύω, ότι μας άξιζε κάτι από το παιχνίδι».

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (59’ Ζαμπά), Λημνιός (67’ Σβιντέρσκι), Άκπομ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Λίλα, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74’ Πάντελιτς), Σιόντης, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Κριζμάν (85’ Παμλίδης), Μάνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter