Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 91’, νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ

Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 91’, νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις κατάφερε να λυγίσει τον σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προηγήθηκε στο ματς της Τούμπας, ενώ στο 57’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Εραμούσπε. Το γκολ – νίκη για τον Δικέφαλο πέτυχε στο 91’ ο Ελ Καντουρί.

Στο πρώτο ημίωρο ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ ο Βιεϊρίνια στη παρθενική του εμφάνιση την τρέχουσα σεζόν πήρε πρωτοβουλίες, χωρίς να είναι ουσιαστικός. Ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του και σκόραρε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 31’ ο Εραμούσπε έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Λεό, ο οποίος την γύρισε πάλι στον Αργεντινό κι αυτός με σουτ την έστειλε στα δίκτυα (0-1). Στο 38’ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Εσίτι και απέτρεψε την ισοφάριση.

Στο ημίχρονο ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τρεις αλλαγές για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα χρησιμοποιώντας τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Τζόλη. Στο 52’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Ζίβκοβιτς σούταρε, ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε την μπάλα και ο Σφιντέρσκι από κοντά έκανε το 1-1. Ο ΠΑΣ δέχτηκε δεύτερο χτύπημα στο 57’, καθώς ο σκόρερ του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και συνέχισε το υπόλοιπο του αγώνα με 10 παίκτες.

Στο 59’ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το σουτ του Τζόλη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 86′ ο αμαρκάριστος Σφιντέρσκι έχασε μοναδική ευκαιρία και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι άρπαξαν το «τρίποντο» της νίκης. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τσόλακ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κρέσπο τη δεύτερη και ο Ελ Καντουρί σκόραρε με γυριστό σουτ (2-1).

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εσίτι, Eλ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Καρτάλη, Παντελάκη.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουρκ (46’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Σφιντέρσκι (96’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Λεό (63΄Ντομίνγκεθ), Καρτάλης (80’ Λώλης), Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter