Λυτρώθηκε στο 92’ στην Τρίπολη η ΑΕΚ, 3-2 τον Αστέρα

Λυτρώθηκε στο 92’ στην Τρίπολη η ΑΕΚ, 3-2 τον Αστέρα

Η ΑΕΚ πήρε παλικαρίσια νίκη (3-2) μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, παρότι βρέθηκε να χάνει νωρίς. Οι «κιτρινόμαυροι» στην συνέχεια πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ήταν καλύτεροι, πέτυχαν δύο γκολ, αλλά ισοφαρίστηκαν με πέναλτι. Τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραραν με τον Σιμόες και κατέκτησαν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3’ ο Λουίς Φερντάντεθ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ενωσης, ύστερα από υπέροχη πάσα του Ριέρα, και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Μπάρκα (1-0).

Η απάντηση του Δικέφαλου ήρθε με την συμπλήρωση του 15λεπτου. Ο Βέρντε εκτέλεσε το φάουλ, ο Ολιβέιρα πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ισοφάρισε σε 1-1! 

Ο σκόρερ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 36’. Ο Πορτογάλος στράικερ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αντζουλά, βγήκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, αλλά στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, έχασε το κοντρόλ. Πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου ο Ολιβέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πάτησαν… γκάζι, μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρίες με τους Σιμόες (56’), Λιβάγια (60΄) και Βέρντε (64’). Το γκολ ήταν θέμα χρόνου και ήρθε στο 68’. Ο Αλμπάνης έφυγε στην κόντρα και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λιβάγια, ο οποίος με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο (2-1).

Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαράλες από τον Μπακάκη. Ο Αργεντινός ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ λυτρώθηκε. Ο Παουλίνιο γέμισε την μπάλα στην περιοχή του Παπαδόπουλου, ο Σιμόες ήταν αμαρκάριστος και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Ο διαιτητής Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπαράλες, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (63’ Μπαράλες), Λουίς Φερνάντεθ (76’ Καπίγια), Ριέρα (85’ Σίτο).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος (46’ Σιμάο), Σιμόες, Χουλτ, Βέρντε (81΄Ντέλετιτς), Λιβάγια, Ολιβέιρα (45’ Αλμπάνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter