Μα εν΄ κουλί αυτό το debate;

Μα εν΄ κουλί αυτό το debate;

Debate, αναμέτρηση ελληνιστί. Η τηλεμαχία των αρχηγών που ποτέ στην Ελλάδα δεν έχουμε αξιωθεί να δούμε σωστά. Όχι γιατί δεν βλέπουμε αλλά απλούστατα γιατί δεν υπάρχει τίποτα να δούμε.

Οι πολιτικοί αρχηγοί μπορεί να βγάζουν κορώνες, να πετάνε ατάκες για να μαζέψουν Like στο Twitter αλλά να συζητήσουν μεταξύ τους δεν το έχουν καταφέρει ακόμη.

Και τώρα, στις επερχόμενες εκλογές, πάλι τα ίδια.

Ετοιμαζόμαστε για τη χειρότερη – με τηλεοπτικούς όρους – τηλεοπτική εκπομπή που έχει τα top πρόσωπα που ως αρχισυντάκτης θα ήθελα να έχω στην εκπομπή μου.

Κι όμως οι πολιτικοί – που ορίζουν τις ζωές μας με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους – ορίζουν και το πώς θα στηθεί μια τηλεοπτική εκπομπή. Το αποτέλεσμα είναι η γνωστή βαρετή βραδιά με μονοπλάνα ή «κεφαλάκια να μιλάνε». Δε θα βλέπουμε αντιδράσεις, δεν θα συζητήσουν μεταξύ τους. Απλώς θα βρεθούν στον ίδιο χώρο.

Άντε στην καλύτερη περίπτωση να δεχθούν να υποβάλουν μία ερώτηση ο ένας στον άλλον – αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γίνει κι αυτό.

Τα κομματικά επιτελεία ρε ρόλο αρχισυντάκτη με θλιβερά για την δημοσιογραφία και την τηλεόραση αποτελέσματα.

Ναι, καλό είναι να δούμε όλους τους αρχηγούς μαζί αλλά μην κοροϊδευόμαστε: Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι οι δύο που διεκδικούν να κυβερνήσουν.

Τσίπρα και Μητσοτάκη θα ήθελα να δούμε να ΣΥΖΗΤΑΝΕ! Να λέει ο ένας και να τον διακόπτει ο άλλος (ευγενικά) και να ανταπαντάει ο άλλος. Για όλα τα θέματα.

Γιατί δεν δέχεται ο κ. Μητσοτάκης μια μετωπική μεν συζήτηση δε με τον αντίπαλό του;

Μάλλον έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρούμε τα νικητήρια νούμερα του τζοκερ παρά Έλληνες πολιτικούς που θέλουν να μας κυβερνήσουν να δεχτούν να συζητήσουν, να διαφωνήσουν και να τα βρουν όπου είναι απαραίτητο σε μια τηλεοπτική εκπομπή!

Γι’ αυτό σου λέω: Εν’ κουλί αυτό το debate; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter