Μα μόνο οκτώ Μητσοτάκηδες;

Μα μόνο οκτώ Μητσοτάκηδες;

Δεν έχουν τον θεό τους οι οργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών: τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από εκεί και περιόρισαν ασφυκτικά τη συμμετοχή των Μητσοτάκηδων υποχρεώνοντας την οικογένεια να συμμετάσχει τελικά μόνο με οκτώ ομιλητές στο συνέδριο!

Είναι όμως δυνατόν να είναι ομιλητής μόνο ένας βαφτισιμιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Συνολάκης; Τα εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλα βαφτιστήρια δεν έχουν ψυχή;

Είναι δυνατόν μόνο ένας ανιψιός και μία μόνο ανιψιά να μπαίνουν σε πάνελ; Δηλαδή εκτός από την Αλεξία και τον Κώστα Μπακογιάννη τα άλλα ανίψια δεν έχουν φωνή και δικαιώματα, δεν χρειάζονται προβολή; Γιατί αυτός ο κατατρεγμός; Το καταχθόνιο σχέδιο των οργανωτών αποκαλύπτεται σε όλες του τις διαστάσεις αν υπολογίσουμε ότι κάλεσαν μόνο μία αδερφή και μία… ξαδέρφη του πρωθυπουργού. Σαν οι στενοί συγγενείς να αρχίζουν στην Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και να τελειώνουν στην Αντιγόνη Λυμπεράκη. Σαν το σόι να είναι μικρό και ασήμαντο!

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο απαράδεκτα επειδή οι αθεόφοβοι οι διοργανωτές του φόρουμ από τις δεκάδες συζύγους και συντρόφους συγγενών του Κυριάκου κάλεσαν μόνο δύο! Τη σύζυγο ενός ανιψιού Σία Κοσιώνη και τον σύντροφο μιας ξαδέρφης Πλάτωνα Τήνιο, αφήνοντας όλους τους άλλους εκτός νυμφώνος.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι διοργανωτές όταν αντιλήφθηκαν πόσο… λίγοι θα ήταν οι Μητσοτάκηδες έκαναν μια προσπάθεια να σώσουν την παρτίδα προσθέτοντας στους ομιλητές, εκτός του πρωθυπουργού, που δεν μπορούσαν να τον… αποκλείσουν, και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η κ. Γκραμπόφσκι όμως αντιλήφθηκε εγκαίρως πού το πήγαιναν και στο παρά πέντε την «έκανε», αφήνοντας μόνο το… μισό σόι στους Δελφούς και δείχνοντας με τον τρόπο της ότι τόση… αδικία δεν αντέχεται!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter