Μα που πήγαν τα εκατομμύρια της καμπάνιας κατά κορονοϊού;

Μα που πήγαν τα εκατομμύρια της καμπάνιας κατά κορονοϊού;

Χθες ο Στ.Πέτσας εξήγγειλε ότι θα δοθούν άλλα εννέα εκατομμύρια για διαφημιστική καμπάνια για τον κορονοϊό. Το ποσό αυτό προστίθεται στα 11 εκατομμύρια που είχαν δοθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο τρόπος που μοιράστηκαν αυτά τα ποσά, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις κυρίως στην περιφέρεια. Μια ιδέα μας δίνει ο περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Χατζηπέμου.

Στην ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει ότι για την περιφέρεια του από τα 11 εκατομμύρια αντιστοιχεί το ποσό των 24.800 €. Αυτό θα μοιραστεί σε εννέα κανάλια και 40 ιστοσελίδες. Για ραδιόφωνα και εφημερίδες ούτε σεντς.

Στην ανάρτηση του σημειώνει:

«11.000.000 ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια και τον COVID- 19 (μέσω ιδιωτικής εταιρείας), αποφάσισε να διαθέσει η Κυβέρνηση σε κεντρικό επίπεδο κι εύλογο ήταν η απόφαση αυτή να προκαλέσει τις αντιδράσεις του περιφερειακού Τύπου. Προκειμένου να μειώσει τις αντιδράσεις, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αποφάσισε κι αυτή να μοιράσει επικοινωνιακά …αντίδωρα! Έτσι με την 291/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής 24.800 € θα μοιραστούν σε εννέα τηλεοπτικούς σταθμούς και άλλα τόσα σε 40 Sites της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την προβολή του κρατικού μηνύματος «Μένουμε σπίτι» μέχρι τις 31/5/2020. Για τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της Περιφέρειας … πάπαλα! Δεν περισσεύουν από τα κοράκια των Αθηνών.

Σημειωτέον ότι, δεν προσδιορίζεται στην απόφαση εάν αυτά τα χρήματα θα κατανεμηθούν ισομερώς ή αν θα …προηγηθούν όσα κανάλια συμμετέχουν ενεργά στις τηλεπωλήσεις του …Άδωνη κι όσα sites χειροκροτούν τη Διοίκηση της Περιφέρειας από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δείτε και την απόφαση της Περιφέρειας Ανατολκής Μασκεδονίας Θράκης:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/04/26/5ea56e92825e6350c3003314.pdf

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter